srijeda, 4. ožujka 2009.

Sve je sivo, a oči prirode pokazuju novo doba


Zima je i dalje prisutna u mom dnevnom životu. Kiša je valjda doprinos da ne izlazim iz kuće, te uz peć uživam u dnevnom boravku. Slike prirode pokazuju koliko je nježna i snažna. Našla sam još mojih ukrasa od tijesta za modeliranje, drugu turu sam bojala sa aroma-bojom od jagoda i dobila crvene zvijezde i srca čije sam rubove ukrašavala zlatnom kontura bojom. Ne vjerujem da ću prije božićnih ukrašavanja imati bilo kakve potrebe za tim tijestom. Sad prelazim na druge potrebne korisne radove...

Diveći se snazi cvijeća koje kreće prije svega u prirodi, pripremam se za veče-rašnje šivanje koje me već par mjeseci očekuje. Zima je ipak vrijeme smiraja i tihog rada. Nije mi preostalo puno vre-mena zato ga moram iskoristiti. Uskoro će me do mraka zarobljavati vrt.

3 komentara:

  1. Draga moja, kako su ti lijepe visibabe.
    Da, još malo pa ćemo u vrt. Ja se tako radujem proljeću i radovima u vrtu. A što se tiče šivanja, mogla bih i ja dosta toga uraditi po tom pitanju...ali nikako da započnem.
    ps:Nemoj zaboraviti posaditi onu sjemenku što ti je dalma poslala.
    LP

    OdgovoriIzbriši
  2. Rado bi stavila na blog svoje omiljene stranice, ali neznam kako :)! Ali zato ovako ti velim da je moja mentalna proteza za vrt na adresi www povrce com - Besplatno je logiranje... pa ako te zanima.

    OdgovoriIzbriši
  3. Divni vesnici proleca.
    Draga, po neki cvet promeni boju, a neki ne. Te su boje opet lepe i ja ih koristim. Zuta je najpostojanija.
    Imala sam pre ovog drugi blog, na kome sam pisala detaljnije, nemam tajni, samo me mrzelo da na novom nlogu ponovo pisem.
    Slike uramim u staklo, dugim vremenom se malo menjaju, zavisi kako koji cvet.
    Cestitke lakiram, moze cak i lak za kosu, a granicnike presvucem samolepivom providnom folijom, ima da se kupi u boljim papirnicama.
    Pogledaj http://nena3110.blog.co.yu
    Hvala na komentaru i sve najlepse Ti zelim.

    OdgovoriIzbriši