utorak, 24. ožujka 2009.

Suveniri


U svom profilu sam koristila rečenicu: "Živim dugi niz godina, a kroz taj život sam učila i pripremala se za neko drugo vrijeme." Kad sam to izgovarala mislila sam i na tiffany tehniku. Vrlo sam znatiželjna - puno toga me zanima, a malo je vremena... i našla sam ga jedne godine - tiffany tehnika - eeeeeeeee, tada me obuze tečaj.


I lijepi je osjećaj vidjeti svojih ruku djelo, živeći u nadi da ćeš jednog dana napraviti takav suvenir o kojem će se pričati. Ma nije sve u priči, nešto je i u novcu - kako bi bilo da zaradim koji novčić od izrade suvenira.

Vjerujem da mnogi, koji ne rade ručne radove samo za obiteljske potrebe, ponekad požele imati svoj suvenir. Od toliko tehnika kroz koje sam se okušala sigurna sam da će moj favorit suvenir biti izrađen u tiffany tehnici. Ima puno razloga zbog kojih mi se to čini dobrom idejom.

3 komentara:

  1. Vidjela prije ...i do sada sigurno 100x rekla ...divno, divno..
    A ideja da suvenir bude u tiffany tehnici je više nego odlična...Samo naprijed...možeš ti to..

    OdgovoriIzbriši
  2. Verujem u Tebe. Svašta učiš, svašta znaš, otkriće to neko, biće i parica.
    Samo se treba angažovati i na marketingu.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala vam drage moje, na riječima podrške. Pošto mi je još ovo sve samo hobi, a ja sam dijete koje je tek naučilo hodati u tiffany-u - nisam opterećena sa serijskim radom i prodajom. To ostavljam za druga vremena i kad budem majstorski radila - sada radim samo za dušu i vježbam!

    OdgovoriIzbriši