ponedjeljak, 29. studenoga 2010.

Malo igre!

...


Zahvaljujem se dragoj Neni što misli na mene. I ja rado na svom životnom putu ponekad premećem - kako je i što radi Nena!. Sigurna sam da ne zaslužujem kreativnim rukotvorinama nagradu ali uključila me moja draga blogerica u ovaj krug zabave. Tako mi je pružena mogućnost da vam ilustriram zašto "ništa ne radim" i kako se borim sa zmajevima. Hvala ti Neno što si nam ostavila pisanu riječ o sebi na svom blogu!

Pravila igre su sljedeća:

1.Zahvaliti osobi od koje je nagrada došla
2. Napisati 7 stvari o sebi
3. Nagraditi 15 kreativnih blogova i obavjestiti ih o nagradi.


Život je kao rijeka - problem je ako presuši, a užas ako se prelije na sve strane. Nekada se i ja osjećam kao rijeka - borim se da ostanem u optimalnom omjeru i u svom koritu :).

  1. Ambiciozna sam - ne gradim veliku karijeru već želim u ovim teškim vremenima sebi i obitelji osigurati sve obične normalne stvari i zato dosta radim - radi čega nisam baš uvijek sretna.
  2. Od prošle godine sam suočena u obitelji sa istinom da postoje roditelji koji ne vole niti ne žele svoje dijete i ta istina me također dosta umara. Zato sam sa suprugom preuzela skrb za jedno divno, pametno i drago dijete koje zaslužuje svoju obitelj pošto se biološki roditelji ne žele zamarati dosadnim djetetom dok je život tako dinamičan i zanimljiv oko njih.
  3. Družim se uz kavu sa svojim kreativnim prijateljicama u zadnje vrijeme, ali samo uz kavu jer za drugo nemam vremena - a u dobra stara vremena smo imale i svoju udrugu, štand...
  4. Moje blogerice kojima sam se rado pridružila te pratim njihov rad, za mene su eliksir i odmor za dušu. Jako se veselim kad mogu vidjeti novi rad ili temu. Kroz njihov rad i razmišljanje se oplemenjujem, odmaram, inspiriram...
  5. Na svakom koraku možemo vidjeti u društvu novitete, pa tako skrbnici i udomitelji: ljudi koji žele pružiti ljubav, dom, odgoj i toplinu nekoj maloj duši moraju proči program koji traje 3 godine: "Kvalitetno udomiteljstvo za sretno djetinjstvo" iako bi rađe uvela u srednje škole program: "Zdravstvena kultura i što je potrebno osigurati rođenom djetetu za sretno djetinjstvo!". Za sada sam prošla samo tri mjeseca od te tri godine.
  6. Sretna sam zbog svoje djece jer u ova teška vremena vrlo dobro plivaju kroz život, a osim toga jedan dan sam ja njima podrška dok su drugi dan oni meni oslonac - hvala Bogu za tu nagradu!
  7. Jedva čekam božićne i novogodišnje dane, biti uz svoje najmilije, a najviše se igrati sa "velikim momkom" - svojim unukom! On sa puno ljubavi uči našeg malog dječaka slagati kocke i hodati :)
Toliko imaaaaa blogova uz koje možete provesti ugodno vrijeme, zabaviti se, naučiti..... uh zašto je vrijeme tako brza kategorija..........
  1. http://beatrica.bloger.hr/
  2. http://phoenix-magdesign.blogspot.com/
  3. http://villa-loredana.blogspot.com/
  4. http://kre-kreativni.blog.hr/
  5. http://cronitty.blogspot.com/
  6. http://goginkutak.blogspot.com/
  7. http://mare-ri.blogspot.com/
  8. http://krpiceikonci.blogspot.com/
  9. http://dru-tvo-lako-emo.over-blog.it/
  10. http://jolandinerukotvorine.blogspot.com/
  11. http://cipeliceskitalice.blogspot.com/
  12. http://prirodnerukotvorine.blogspot.com/
  13. http://mywaldorfdolly.blogspot.com/
  14. http://lorna.mojblog.hr/
  15. http://mamakreativka.blogspot.com/
Hvala svim blogericama na ugodnim trenucima koje imam putujući blogovima!

3 komentara:

  1. Draga moja hvala i tebi za ovu nagradu.Ne stižem ni ja da radim koliko bih trebala tako da je na mom blogu sve manje mojih radova.
    Čitala sam sa zanimanjem što si napisala i malo šokirana time da MORAŠ proći program od 3 godine...:(((
    Ti si već prošla jedan takav program i sama, a rezultat su tvoja dva sina,dva ljudska bića koja ne samo da su imala sretno djetinstvo nego su primjer kako treba odgajati djecu..
    Ili ti možda držiš neko predavanje???
    Lijep pozdrav i velika pusa

    OdgovoriIzbriši
  2. lijepo je upoznati te i na ovaj način:))......moram priznati da ne znam previše o tebi jer se javljaš dosta rijetko ali iz ovoga što si napisala vidim da si jedna iznimna osoba:))....hvala ti za nagradu,preuzet ću ju i staviti :)).....
    M....

    OdgovoriIzbriši
  3. Mnoooogo hvala na nagradici, baš si me obradovala.Prekrasno je ovo druženje putem bloga , ni sanjala nisam da mogu ovako da upoznam srodne, kreativne duše.
    Skidam kapu i s poštovanjem te pozdravljam , mislim da si vrlo posebna , plemenita duša.
    Sve najbolje od cipelića :)

    OdgovoriIzbriši