utorak, 29. lipnja 2010.

Divno - šesti mjesec prolazi!

...


Ovaj mjesec se osjećam kao ptica u suton. Iako je nebo plavo čekala sam da se razdani. I nagledala se različitih slika iz našeg svakodnevnog života... Odlazeći u bolnicu vidjela sam kako u metropoli se može dogoditi - pod u dječjoj bolesničkoj sobi se ne pere 12 dana. Vidjela sam smuljane neoprane krevetiće i shvatila kako je zapravo opasno kad se podovi peru - tamo gdje stalno doktori hodaju.





Konačno malo mira u prirodi. I boje koje me vesele!



Sin mi je vizualizirao moj pokušaj da nešto promijenim na bolje. Predložio je da svi moji najmiliji obuku neke druge tradicionalne nošnje, te krenemo u potragu za boljim. Pita se dal bi bila tada sretnija i tako sam se dobro nasmijala njegovoj komediji na moje muke! Obukao je odjevne predmete iz drugog dijela svijeta i fotomontažom otišao u svijet, dok je našeg obiteljskog junaka odveo u Petru na izlet :)





Veseli me da sam opet s vama, te gledam kako ste bile marljive i inventivne u ovom mjesecu. Koliko se loših stvari dogodilo u svijetu auuuuu - pa moji problemi i nisu hvala Bogu tako veliki!

4 komentara:

  1. Olá!
    Tudo bem com você!
    Estou com saudades, Você não passou mas no meu cantinho.
    Vim visitar você e ver as novidades.
    Abraços com carinho,
    Marli

    OdgovoriIzbriši
  2. uopće ne znam kako sam propustila tvoj blog;(....
    jutros sam naletila na njega....odličan profil i interesantni tekstovi....:)))
    nisi jedini komar,ima nas još :-).....
    pusa....

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala draga Komar, mali junak je perfa, a one crne okice kao dva dugmića začarala su me, još gore začarobirala. Velika pusa od Loredane.

    OdgovoriIzbriši
  4. Dugo me nije bilo na Blogovima ali sam ponovo uživala u poseti kod tebe.Sad ću često svraćati.

    OdgovoriIzbriši