utorak, 29. lipnja 2010.

Divno - šesti mjesec prolazi!

...


Ovaj mjesec se osjećam kao ptica u suton. Iako je nebo plavo čekala sam da se razdani. I nagledala se različitih slika iz našeg svakodnevnog života... Odlazeći u bolnicu vidjela sam kako u metropoli se može dogoditi - pod u dječjoj bolesničkoj sobi se ne pere 12 dana. Vidjela sam smuljane neoprane krevetiće i shvatila kako je zapravo opasno kad se podovi peru - tamo gdje stalno doktori hodaju.

Konačno malo mira u prirodi. I boje koje me vesele!Sin mi je vizualizirao moj pokušaj da nešto promijenim na bolje. Predložio je da svi moji najmiliji obuku neke druge tradicionalne nošnje, te krenemo u potragu za boljim. Pita se dal bi bila tada sretnija i tako sam se dobro nasmijala njegovoj komediji na moje muke! Obukao je odjevne predmete iz drugog dijela svijeta i fotomontažom otišao u svijet, dok je našeg obiteljskog junaka odveo u Petru na izlet :)

Veseli me da sam opet s vama, te gledam kako ste bile marljive i inventivne u ovom mjesecu. Koliko se loših stvari dogodilo u svijetu auuuuu - pa moji problemi i nisu hvala Bogu tako veliki!

4 komentara:

 1. Olá!
  Tudo bem com você!
  Estou com saudades, Você não passou mas no meu cantinho.
  Vim visitar você e ver as novidades.
  Abraços com carinho,
  Marli

  OdgovoriIzbriši
 2. uopće ne znam kako sam propustila tvoj blog;(....
  jutros sam naletila na njega....odličan profil i interesantni tekstovi....:)))
  nisi jedini komar,ima nas još :-).....
  pusa....

  OdgovoriIzbriši
 3. Hvala draga Komar, mali junak je perfa, a one crne okice kao dva dugmića začarala su me, još gore začarobirala. Velika pusa od Loredane.

  OdgovoriIzbriši
 4. Dugo me nije bilo na Blogovima ali sam ponovo uživala u poseti kod tebe.Sad ću često svraćati.

  OdgovoriIzbriši