nedjelja, 30. svibnja 2010.

Sreća dobivanja!


Na početku ovog tjedna došla je koverta koju je MM uzeo iz sandučića i spremio. Tako dobro je bila spremljena da nisam vidjela do jučer! I gle, kad među knjigama stoji velika koverta od drage Loredane. Koverta sa predivnim salvetama - pravo bogatstvo za ljubitelje salvetne tehnike došlo je u moje ruke. Odmah sam vidjela što mogu napraviti ko od šale: tri svjećnjaka i jednu minijaturu - sliku od gipsa. Za ostalo cvijeće ću morati razmisliti kamo s njim. Kao što blog drage Loredane odiše prekrasnim cvijećem, tako i njene salvete prenose mir i ljepotu prirode. Hvala!



Dugo me nema na netu jer se borim sa svakodnevnim stvarima, a osim toga želim zadržati neki mir u sebi, napetost me obično razbolesti. Duga zima, a onda stalne kiše prouzročile su da mi je u vočnjaku velika trava, samo je djelomično pokošen, a u vrtu baš i ne raste sve po željama jer sam kasno posadila, a sunca je malo.




Neki dan mi je sinulo kako trebam jednu čestitku i krenula sam nešto napraviti.



Mene je posjetila ovaj mjesec sreća dobivanja, drage blogerice, pazite s kim se družite na netu jer ako se družite sa Loredanom moglo bi i vas snaći isto. Velika pusa Loredani,te pozdrav svima! :)

3 komentara:

  1. Hvala draga moja, mi Blizanci smo uvijek skromni i rado dijelimo sve od salveta, iskustva, savjeta , lijepih riječi sve sa željom da si pomognemo, a nadasve iskreno prijatlejstvo. Hvala još jednom na tako nježnim riječima na mom postu.

    OdgovoriIzbriši
  2. ma biti će kod tebe u bašći sve pod špagom, pravo proljeće tek kreće, lijepo će ti krenuti sve u vrtu....drago mi je zbog poklona koji si dobila, prava je sreća tako nenadano dobiti poklon....al će biti novih radova.....lijep pozdrav od mene.

    http://kre-kreativni.blog.hr

    OdgovoriIzbriši
  3. Uh...ima tu u vrtu svega koliko ja vidim...samo malo da ugrije...
    Drago mi je da ćeš se oprobati i u salvetnoj tehnici...Zaraza je to...ali fina...pravo uživanje...
    Želim ti uspješan decoupage!
    Pusa,Phoenix

    OdgovoriIzbriši