nedjelja, 18. travnja 2010.

Slike vječnosti

Svaki dan putujem vlakom na posao i prolazim ovih dana uz iste slike prirode:
I često se lijepo osjećam uz ove prizore, naravno ako mi kiša ne pokvari doživljaj :).Konačno sam našla dosta vremena za sjesti uz kompjutor, za pogledati što moje omiljene blogerice rade. U svijetu bloga je bome živo - ovdje se pokazuje, prikazuje, radi... Drage moje vidim da su rad i komunikacija na visini - na čemu vam se zahvaljujem. Hvala mojim dragim ženama koje pitaju gdje sam i što ima - vaša ljubav i briga mi puno znače.

Hvala dragoj Loredani koja je mislila na mene i onda kad nisam na internetu. Velika hvala za award! Nagradu Sunshine sam dobila od nje - čime me je zadužila da nastavim uobičajeno veselje dijeljenja awarda.Preuzmite i Vi fotku, postavite na svoj blog i nominirajte 12 novih bloggerica i njihove blogove koji su vam dragi zbog ovog ili onog razloga. Hvala.

This sunshine award is given to me from the nice blog Villa Loredana. Take the image, and post it with nominating the new 12 blogger. Thanks.

1. Carla Hegeman Crim - http://scientificseamstress.blogspot.com/
2. Ivana - http://diomene.blogspot.com/
3. Kathia Marchand - http://madame-kathia.blogspot.com/
4. :) - http://kre-kreativni.blog.hr/
5. Adriana Coelho - http://dricaartesanatos.blogspot.com/
6. Vanchy - http://cronitty.blogspot.com/
7. Maravilhas que eu faço - http://delbatononartes.blogspot.com/
8. Mikael - http://koistinen.blogspot.com/
9. Eliana - http://loucaporlinhas.blogspot.com/
10. Elaine - http://elainecroche.blogspot.com/
11. MagdaLena - http://decoradodecouart.blogspot.com/
12. Goga - http://goginkutak.blogspot.com/

Dok sam razmišljala kome dodjeliti nagradu odustala sam od Phoenix i Nene - pa te vrijedne žene imaju što pisati jer su stalno u nagradama :), a Mirjana me preduhitrila pa sam i nju poštedila ovaj puta - zahvaljujem se - imam veselje napisati 10 stvari koje me čine sretnom - odlično!! Drage moje - svaki blog ima svoju vrijednost, veću ili manju za moj stil života ili razmišljanja. Svaki rad je vrijednost velika, a komunikacija nas čini svakako boljima i večima u srcu! Sve vas voli vaša Komar!

Broj komentara: 6:

 1. Ostavih komentar...ne znam šta se desi pa ga nema.
  Čestitam draga na nagradi...jer iako te nema, mi dobro znamo koliko vrijediš i ti i tvoj blog.
  LP,Phoenix

  OdgovoriIzbriši
 2. My dear!
  Thanks!
  Beautiful ... i love you!!!

  Big kisses!

  OdgovoriIzbriši
 3. Hvala ti na pohvalama, sve nas povezuje ista želja druženja, kreativnosti i nadasve prijateljstva, nekima zasad samo virtualno, a mnogima i stvarno, meni ovo prvo s nadom da ću mnoge i upoznati. Pozdrav. Loredana.

  OdgovoriIzbriši
 4. Još jednom hvala, kao i na Ti, ali može i malo slovo, bez obzira na moj snijeg u kosi, Blizanci i jesu čudni, možda zato što ih je dvoje, i moraju se tolerirati, ali ja bih rekla da su skontali da smo tek samo tren na ovom svijetu i čemu onda ne razgovarati, veseliti se, biti sretan i biti tužan (čini mi se da sam spomenula neke stihove ilistih, ali neznam kojeg i koje njegove pjesme (stidi se teta knjižničarko kad to neznaš), i zato volim život, volim ljude, volim slušati ljude, ali ne samo kao rame za plakanje. itd, i mnogo toga još. Pozdrav. Loredana.

  OdgovoriIzbriši
 5. Parabéns, parabéns!!!

  É Muito bom ter amigos.

  Que paisagem bela você vê todos os dias.

  Beijos...

  OdgovoriIzbriši
 6. Hello draga, molim adresu, predvidila si da si međ nagrađenima za salvetni giveaway. Pozdrav. Loredana.

  OdgovoriIzbriši