nedjelja, 18. travnja 2010.

Veselo dijete!

U zadnje vrijeme jednostavno moje vrijeme više nije moje zato mi se dogodilo da duže vremena nisam bila na blogu. Od dolaska u muževu obitelj preslatke bebice koja me je sasvim osvojila moji prioriteti su se promijenili. Jučer smo pričali da momak ima 8 mjeseci. Impresionira me svojim interesom za sve što ga okružuje.

Vrlo marljivo momak vježba, ali jednostavno mu puzanje ne polazi za rukom. Odličan je kad krene: podigne se na rukice, koljena stavi ispod sebe i juriš unatrag... Njegova odluka da dohvati neki predmet još uvijek završava udaljavanjem od njega!


Vrlo je zanimljivo sjediti sa starijima uz kavu i dok mi pričamo o svemu i svačemu momak ima svoj posao: pratiti kroz prozor prolazak automobila, motora... Što se sve može vidjeti ponekad nam označi kakvim glasovnim znakom :)

Objašnjavam djetetu da čitanje i novine nisu za male bebe već je to posao odraslih, a momak se smije jer i on ima nešto za čitanje.

Drago dijete - budi se sa osmjehom na licu, a dan završava nasmješen jer ide spavati. Poseban je i nije mi žao što baš nemam vremena za hobije od kad je on postao moj glavni lik kroz tjedan.

3 komentara:

  1. Slatkiš mali...Nismo ni svejesni da su ta mala bića zapravo ljudi, zainteresirani, radoznali i ako im pomognemo u otkrivanju svega i svačega jednog dana postaju ono što želimo cijelo vrijeme njihovog odrastanja. Pametni, lijepo vaspitani...divni u svakom pogledu.
    Znam i to sigurno, da je veoma sretno dijete što ima tebe.
    Puse oboma

    OdgovoriIzbriši
  2. Zaista sam dirnuta, i zao mi je sto ovog dasu nisam ranije videla, presladak je.
    Vrlo brzo ce on i trckarati okolo!

    OdgovoriIzbriši
  3. Pravi je, veliki cmok od mene. Pozdrav. Loredana

    OdgovoriIzbriši