petak, 20. veljače 2009.

Zima - vrijeme kreativne snage



Snijeg, voda i minus ispod nule naveli su me na istraživanje. Potaknuta internet radovima dragih ljudi, pokušat ću sama pokrenuti svoj blog i tako na svoj način komunicirati sa njima. (Veliko hvala Phoenix!) Nije loše kreirati svoje mjesto ... imam mjesto u obitelji, ... u domu, ... pod suncem - jedino mi fali mjesto na internetu. Ne kasnim već dolazim u pravo vrijeme na net, nemam iskustva - trebati će mi vremena da moj rad dobije dimenziju profesionalizma...


Današnji dan ću pamtiti! Došla sam do nekoliko saznanja koja su uništila maglu i unijela mi u život čisto sunce. Vjerojatno je i to utjecalo na pokretanje vlastitog bloga. Pošto znanje dolazi u valovima - čekam novi val uz želju pokretanja kreativanog impuls by komar. Ovoooooo je dan za pamčenje i pitam se dal će mi od danas biti svaki dan ovako dobar!

2 komentara:

  1. Draga moja komar,
    samo da znaš koliko se veselim tvom blogu.Drago mi je ako sam i malo mogla uticati na tvoju odluku da pokrenes blog,jer znam da imaš mnogo toga da kažeš a i da pokažeš.
    Jedva čekam tvoj "kreativni impuls by komar"
    Lijep pozdrav
    Phoenix

    OdgovoriIzbriši
  2. Moram ti priznati da nisi samo malo utjecala na mene da pokrenem blog - već si me zadržala uspravno kad sam se razočarala i htjela ugasiti kompjutor jer ništa nema smisla. Svojim radom si mi pokazala da ima smisla i dalje se družiti s ljudima koji odvajaju svoje vrijeme za hobby i kreativan rad. Hvala ti!

    OdgovoriIzbriši