utorak, 9. veljače 2010.

Dijete drago - i mi smo tu!

Pise mala Jagoda:
"Nesretna sam kad u školi dobijem jedan. Kad sam s tatom, onda sam isto nesretna jer ne volim kad me tata dira. Ne volim kad me tata mazi. Tata se skine gol i veli da moram spavati s njim ili će me zavezati vani kao psa. Kad idemo spavati, ja spavam, a tata skače po meni i radi nešto prosto. To mene boli. Ja kažem da to mene boli, a on ništa. Tata dugo skače po meni, dok mama ne kaže da je ručak gotov. Mama je vidjela što mi radi i rekla mi je: “Žao mi je, dušo, ne znam od policije broj.” Braco se skriva od tate. Šapnuo mi je da i njemu radi isto."

Iako sam već ovu strahotu prokomentirala na nekoliko mjesta nisam mogla ovo zaobiči i ne staviti na svoj blog. Koliko je danas djece u svijetu zlostavljano na sve moguće načine?

Silovana djevojčica (9) se nesmije vratiti zlostavljaču!

Peticija za pomoć maloj Jagodi.

Broj komentara: 6:

  1. A joj...kako je to tužno. Mene žalosti to što mnogi ne vide što se dešava u njihovom susjedstvu, obitelji...što ne prijave takve stvari odmah...ali zaista odmah....
    Ne znam što da mislim...samo znam da me to pogađa i jedino me nesretna djeca...mogu jako rastužiti.Totalno "potonem" kad vidim one bolne dječije suze...

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovde ostajem bez reci, ako budem saznala ovako nesto, ili primetila, ili mi dodje takav predmet, jao njemu.
    Zakoni iz doba pre nase ere su bili dobri, za ovo-kastracija, lopovu saka.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ni ja nemam riječi, zašto takvi ljudi uopće imaju djecu.

    OdgovoriIzbriši
  4. Stravična priča, nezamislivo da se u današnje vrijeme, u obitelji nešto takvo može dogoditi. Pa obitelj bi trebala biti stup svega. Jadno dijete, imat će traumu za cijeli život.
    Jučer sam čula na tv-u, da joj je produžen boravak kod udomitelja na godinu dana. Hvala Bogu. Odgovorni imaju vremena da istraže čitav slučaj i spase jadno dijete. Mislim da je i majka jednako kriva ako je znala i vidjela što se događa. Kakva je to majka? A za oca nemam riječi, i najgora kazna bila bi premala.

    OdgovoriIzbriši
  5. ma roditelje u zatvor svakako.....ovo je grozno, jadno dijete, stvarno danas je takva situacija da pravosuđe donosi takve odluke koje su nikakve i jadne, djeca trpe puno toga....jadno i bijedno...

    OdgovoriIzbriši
  6. Vidjevši ljudsku sramotu što se djeci radi - sram me je jer sam roditelj i žalosna sam jer nemogu puno ili ništa napraviti!

    OdgovoriIzbriši