nedjelja, 21. veljače 2010.

Dragoj Madam Kathii!Danas sam našla vremena i htjela sam vam pokazati svoje veselje zbog još jednog awarda, zbog sunca, otapanja snijega, buđenja prirode i slikala sam prve visibabe - samo par sati nakon što se snijeg otopio.... kao što znate blog, bloganje i blogersko razgovaranje je divno druženje.


Nakon što se snijeg otopio snaga sunca je učinila svoje...A osim slike visibaba - daje mi vjeru u snagu prirode koja može činiti čuda - neću vam pisati o tim veselim stvarima već o Kathii Marchand.

Madam Kathia je blog koji rado posjećujem, a Kathii je jako nesretna. Piše nam u vjeri da čini zadnje što može. Podržavam ju iako sam u Europi, a ona u onom prekrasnom dijelu svijeta Rio de Janeiro. Važan je član moje "blogerske obitelji" i zato vam prenosim njenu borbu - za dragu osobu - protiv metastaza:

Amigas e Amigos Blogueiros,

Pessoas da minha vida, muito obrigada pela ajuda, muito obrigada por essa força tão necessária neste momento da nossa dor, da nossa angústia.
Obrigada pelas orações valem ouro!!!!!!!

Eu amei e vou utilizar a idéia que vocês estão me oferecendo.
Não havia pedido isto antes, por medo de alguém pensar que fosse uma forma de se aproveitar, sabe como são as pessoas hoje em dia.
Odeio gente trapaceira!
A Margarete não pode mais fazer quimioterapia, chegou na fase da metástase, essa fase é o momento que o tumor estoura em qualquer lugar do corpo,e somente esse remédio é quem pode ajudá-la para não só diminuir o tumor, mas,como fazê-lo até desaparecer.
Quem passou por isso ou tem familiar com esse problema sabe do que estou falando.
Alguns casos foram constatadas curas!!!!!

Svjedoci smo da u svakom kutku svijeta jednake nas patnje, muke, problemi muče i jednako se svi molimo - svako na svoj način za bolje sutra! Sa željom da se pokrenu sve sile svemira: dragi Bog, dobri ljudi, energija prirode, novac i doktori te pomognu bolesnoj ženi završavam ovo pisanje.

Broj komentara: 8:

 1. Hi!!
  I like so much the box, Kutijica, rsrs. I will try to make it.
  Thanks for your coment and visit.
  have a nice week.

  OdgovoriIzbriši
 2. Luciana @ Thanks for your attention!

  OdgovoriIzbriši
 3. Njamanje što možemo učiniti za naše drage prijateljice ma gdje bile je da ih se uvijek sjetimo u našim molitvama. Hvala na posjeti. Loredana

  OdgovoriIzbriši
 4. Tužno je kad je netko teško bolestan, preostaje samo da se zajedno molimo za ozdravljenje svih naših prijatelja, znanih i neznanih.
  Oduševio me pogled na visibabe. Kod mene ih još nema, zapravo na mjestima ima još dosta snijega.

  OdgovoriIzbriši
 5. Kathii na svom blogu moli i za financijsku pomoć, ako je netko u mogućnosti... ali na žalost sve je prekomplicirano.

  OdgovoriIzbriši
 6. My angel
  You knew exactly the problem we face here.
  Our government is too slow.
  We are trying for a place in another hospital for chemotherapy.
  If this works out, we stop with the money.
  Thank you for everything!

  I love you friends!

  Big Kiss!!!!!!!!!!!!!!!!!

  OdgovoriIzbriši
 7. Hi!!!!
  Tank's for the visit in my blog!!!

  =D

  Kiss!!!

  OdgovoriIzbriši