nedjelja, 21. ožujka 2010.

This is it!


E, da imam glasa zapjevala bi kao moj omiljeni glazbeni majstor. Danas zaključujem da su otišli zajedno u nepovrat - Michael Jackson i ovosezonski snijeg! Prvi odlazak mi je na žalost, dok drugi budi radost. Život je čudesan.
U petak se još snijeg topio, a već u subotu su izašli svi stanari i vrijedno uređivali samnom našu urbanu (prema urbanističkom planu - zelenu) sredinu. Palila sam suho lišće i grane, a ptice su uz mene bile dio događanja.
I odmah sam razvila priču u domu kako da izgleda kokošinjac koji ove godine mora biti sagrađen. Ako recesija kao zao duh odnese sve fondove i izvore novaca - morat ćemo se nekako hraniti! :)

A što se tiće kreativnih sila i ručnih radova jednostavno pogledam što rade moje omiljene blogerice Phoenix i Loredana i osjećam se bolje - kao da sam i ja nešto napravila! Ako stavimo šalu na stranu - moram priznati da ništa u zadnje vrijeme ne radim tj. da dosta radova počinjem, ali ništa ne završavam i staklo i vez. Mučim se pitanjem: "kako dočekati budućnost, spremna ili nespremna?".

Broj komentara: 6:

  1. Olá Amiga!!!
    vim dar aquela visitinha básica e te desejar uma linda semana,recheada de novidades.
    Bejinhos, boas artes.
    Marli

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala draga, ponosim se što imam tako divne frendice, u subotu sam radila (radna u knjižnici) ali sam zato popodne i jučer dok nije krenula kiša još toga presadila, konstatirala da nije sve ni snijeg uništio, ali da i moje bilje trebaju životne hrane, a hubby Milenko je zdušno prevrtao sa štihačom, dok sam ja lomila grudvice, pa je nekako išlo. I ja se nadam da ćemo nekako preživjeti, a kad nismo, utješim se onom izrekom Živjet će ovaj narod, autor joj je Branko Ćopić, otac slavnog Ježurke ježića i njegove kućice. Nadam se da ih imate u tom krasnom predjelu gdje živiš. Prošlo proljeće jednog je otkrila znatiželjnija Lea, i dobro se ubola, pa sad zaobilazi to mjesto, sigurno je sigurno. Cmok do idućeg čavrljanja. Loredana.

    OdgovoriIzbriši
  3. Dear Komar,
    What happiness to see you there on my blog!
    A big kiss for you and that you set your heart!

    Kisses My love!

    OdgovoriIzbriši
  4. The snow is beautiful ... I know one day ....
    Here we have a lot of heat, more heat than cold!

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj draga moja i meni je zime preko glave.Bila sam sigurna da ću mnogo više raditi sa fimom...međutim zaista mi se nije dalo...Sve mi je nekako bilo teško.Ali eto prvi zraci sunca i meni je odmah lakše...i zato imam puno planova...
    A radove u vrtu jedva čekam...U poslednje vrijeme kiša ga je tako natopila da će trebati dosta sunca da to malo posuši da se može saditi.
    Hvala za ono "omiljena"...Ja se iskreno nadam da ćemo bar ovo ljeto naći malo vremena da se vidimo.Toliko to želim da ti ne mogu opisati.
    LP i velika pusa

    OdgovoriIzbriši
  6. Aşk, bir Paskalya, sevgi aşk ve Mesih İsa barış çok sizin için geldi istiyorum!

    *(^.^)* Chocolate Kisses!

    OdgovoriIzbriši