nedjelja, 7. lipnja 2009.

Award za prijateljstvo...


U današnjem svijetu koji je postao teren za trening, poslove i interese - sve se manje koristi riječ prijatelji i više nitko ne pjeva kao što se nekada "Prijatelji stari gdje ste, da li ću vas ikad naći!" Pa 21. stoljeće nosi nove mogućnosti i tako se mijenjaju stare navike. A "koga briga za stare prijatelje"!?

Ipak među mojim dragim blogericama - kojima je svijet otvoren u svakom trenutku pred očima i putuju kreativnim strujama i dalje njeguju lijepe običaje - pa i prijateljstvo. Malo (da malo...) sam dirnuta pažnjom drage Phoenix i opet sam vesela da tako divna osoba postoji i živi baš u mom vremenu!

Veselje koje mi nosi ovaj award želim podijeliti na one osobe koje su stalno prisutne u mom blogerskom životu:

šestinčanka
nena
lorna
beatrica
jelena
lahesa

iiiiiiiiiima ih ali zbog tehničkih razlika i navika pozdravljam ovim putem ove meni važne osobe!

Broj komentara: 6:

  1. Hvala, hvala!!!
    Ovu nagradu posvećujem svim blogerima i blogericama koji ovim, virtualnim, putem nailaze na srodne duše sličnih afiniteta s kojima dijelim interese, životne prilike (i neprilike) i svakodnevne impresije. S nekima se srećem samo u bespućima interneta, a s nekima i u stvarnom vremenom i prostoru. Kako bilo, tko je konstatirao da internet udaljava ljude i stvara introvertirane i otuđene ljude - gadno je pogriješio!
    *Lorna

    OdgovoriIzbriši
  2. evo preuzela sam nagradu, puno ti hvala, ovo je jedan veliki poticaj, ne znam šta bi rekla, stvano si me jako jako iznenadila....hvala još jednom od srca.

    OdgovoriIzbriši
  3. Malo sam prošetala tvojim blogom i sviđa mi se :)
    Hvala na posjeti, volim prirodu.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovo gore je od beatrice :)
    beatrica.bloger.hr- kod tebe je komplicirano ostaviti komentar.

    OdgovoriIzbriši
  5. Drage blogerice - veseli me da ste konačno zakoračile u moju blog zonu i vidjele da je lako premostiti te razlike :)

    Nadam se da ćete i u slijedećem periodu imati puno inspiracija i novih postova uz koje s veseljem provodim svoje slobodno vrijeme, a tako i na mene prenosite kreativne ideje i energije. Hvala vam da ste tu negdje!

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga zahvaljujem ti na lijepoj gesti. Počašćena sam time.

    OdgovoriIzbriši