utorak, 31. prosinca 2013.

ponedjeljak, 23. prosinca 2013.

Foto-transfer with KIS

Kupila sam ljepilo za foto transfer i na nekoliko predmeta uz postupak po uputama za probu počela. Jednostavno nisam bila zadovoljna dobivenim. Nešto mi nije išlo po željama - kao da nešto fali u ovim uputama. Kad sam odgledala ovaj tutorial - shvatila sam gdje je bila praznina u mojem znanju kako bi napravila dobru stvar :)Hvala Karlu i Siniši za nesebično dijeljenje!


ponedjeljak, 16. prosinca 2013.

West Gate - 22.12.2013


Dani koji su pred nama svakako će biti vrijeme provedeno u šetnji velikim centrima. Kreativcima predlažem da se slučajno nađu u West Gate-u 22.12.2013.  u 17,00 sati u zoni Udruge za promicanje kreativnog izražavanja radi susreta sa Teom Jukić - oči u oči - na besplatnoj prezentaciji OSP tehnike.


nedjelja, 8. prosinca 2013.

Kreativci u svakom vremenu imaju svoje veselje

Da kreativci u svakom vremenu imaju svoje veselje dokazuju osnivači i članovi Udruge za promicanje kreativnog izražavanja. U relativno malo vremena što postoji učinila je puno koraka u kreativnom pravcu. Kreativni članovi ove Udruge su iz mnogih mjesta kontinenta i primorja pa tako osim u Dugom Selu i Zaprešiću ponositi štandovi sa znakom KIS se mogu vidjeti na mnogim prigodnim prodajama npr. u Šibeniku, Karlovcu...


Veselim se što sam njihov član. Za one koje zanima što tamo vrijedni kreativci poučavaju i rade evo link za poviriti u KIS svijet!